Over Ons

organisatie

Organisatie

Spoor 11 is een samenwerkingsproject tussen GGZ Rivierduinen en Nieuwland Werk Taal Zorg. Ons bedrijf is gevestigd aan Toermalijnstraat 1 in Alphen aan den Rijn en is gehuisd binnen het Trefpunt. Het is een kleine organisatie waarbij de nadruk ligt op persoonlijke begeleiding van de cliënt. Via een trajectplan wordt er rekening gehouden met jouw wensen en doelstellingen. Op deze manier kunnen we je beter begeleiden in je herstel naar de arbeidsmarkt.

voor wie?

Voor wie?

Spoor 11 is er voor mensen die willen werken of dagactiviteiten willen verrichten, maar door persoonlijke omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Veelal gaat het om mensen die via GGZ Rivierduinen, UWV of Nieuwland Werk Taal Zorg bij Spoor 11 terecht komen. Zij hebben nog een tussenstap nodig voordat zij weer volledig aan het werk kunnen. En dat is exact wat Spoor 11 te bieden heeft. Een rustige werkomgeving waar je je werkritme kunt opbouwen, je werkervaring en algemene arbeidsvaardigheden kunt trainen en uitbreiden.

activiteiten

Activiteiten

Door het aanbod van gevarieerd en leuk werk en activiteiten worden deelnemers geholpen om de stap naar vrijwilligerswerk of een betaalde baan kleiner te maken. Bij Aan De Slag ligt de nadruk op productiewerkzaamheden voor de zakelijke markt. Het gaat hierbij om schoon, ligt en gevarieerd inpak werk. Het ICT-Lab is onze echte “computerhub” waar deelnemers aan de slag kunnen met alles wat met computers te maken heeft. Hardware, software of design, voor iedere computerliefhebber valt wat te halen en te leren.