Opdrachtgevers

De werkzaamheden bij Spoor 11 worden in opdracht van externe opdrachtgevers uitgevoerd. Dit kunnen bedrijven zijn, maar ook particulieren. Deze opdrachtgevers spelen een essentiële rol in de re-integratieprogramma’s van de deelnemers van Spoor 11. Daar tegenover worden de opdrachten uitgevoerd tegen een minimale vergoeding. De opdracht zelf is al een vergoeding op zich, omdat daardoor vooruitgang gemaakt kan worden in de re-integratie van de deelnemers op de arbeidsmarkt. Wij vinden het belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat tussen de twee partijen. Op die manier kan de deelnemer zijn kwaliteiten laten zien en krijgt hij / zij motivatie om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Heeft u een opdracht voor één van onze projecten? We komen graag met u in contact.

Activiteiten

De deelnemers kunnen zich bij ons concentreren op diverse werkzaamheden. Bij Aan De Slag ligt de nadruk op productiewerk voor de zakelijke markt. De grootste opdrachtgevers van dit moment zijn: ‘BeautifulYou’ en ‘Torresol’. Spoor 11 maakt diverse soorten vliegengordijnen voor ze en de deelnemers doen direct zaken met het bedrijf. Er is op die manier een goede samenwerking ontstaan met veel vertrouwen en motivatie. Uiteraard is Aan De Slag op zoek naar nieuwe opdrachtgevers om zo een breed mogelijk aanbod te bieden voor de deelnemers. Op deze manier vergroten we de kansen op een betaalde baan op de arbeidsmarkt.
Op het ICT-Lab wordt gewerkt met computers en laptops. De deelnemers doen computerreparaties (hardware- en softwarematig) waarbij er direct contact is tussen de deelnemers en opdrachtgevers. Op deze manier kan er optimaal gewerkt worden aan de reparaties en weet de opdrachtgever precies waar hij aan toe is. De opdrachtgevers zijn vooral particulieren. Op het ICT-Lab wordt er veel aan webdesign en logo/huisstijl ontwerp gedaan. De deelnemers zetten hierbij hun creatieve vaardigheden in om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Kijk dan snel hier verder