Ons Team

Spoor 11 bestaat uit diverse begeleiders die afkomstig zijn van GGZ rivierduinen en Nieuwland Werk Taal Zorg. Dit zijn professionals die bekend zijn met de vakdiscipline psychische zorg en bieden een heldere en transparante kijk op de situatie van de (individuele) cliënt.

Eveline Bouwhuis

Ik ben Eveline Bouwhuis. Sinds 20 november 2017 werk ik met veel plezier bij Spoor 11 als trajectbegeleider. Spoor 11 is een samenwerkings-verband tussen GGZ Rivierduinen en Nieuwland Werk, Taal en Zorg. Ik begeleid mensen met een psychische kwetsbaarheid, autisme en/of niet-aangeboren hersenletsel bij het opbouwen van arbeidsritme, dagstructuur, trainen van werknemersvaardigheden in het kader van trajecten, werk-fit maken, trajecten naar werk en jobcoaching.
In mijn begeleiding probeer ik deelnemers te stimuleren hun talenten te ontwikkelen, ieder op zijn of haar niveau.  Uiteraard gebeurt dit in een open, leuke en gezellige sfeer.

Rabia

Ik ben Rabia el Haddioui. Ik werk sinds 2012 bij GGZ Rivierduinen en werk op de locatie Spoor 11. Mijn werk is deelnemers begeleiden tijdens hun dagactiviteiten. Dit doe ik met heel veel plezier! Deelnemers motiveren en het stimuleren van eigen talent, geeft mij veel voldoening. De juiste persoon op de juiste plek, dat is waar we naar streven bij Spoor 11.